0

Sykkeltur i Europa

Oppdag Verden på To Hjul: Sykkelturer med bobil, campingbil vogn og Caravan.no

For de som elsker friheten ved å reise med campingbil eller campingvogn, er kombinasjonen av et kjøretøy og en sykkel den ultimate måten å utforske nye steder på. Å dra på tur med sykkel gir en unik mulighet til å oppleve naturskjønne ruter og ubesudlet natur på to hjul. Så hvorfor ikke legge ut på din neste tur ved å velge en destinasjon som inkluderer en vakker sykkelrute? Fortsett å lese artikkelen og oppdag de sykkelrutene som Caravan.no-teamet har valgt ut for sine lesere.

 

Rute Nr. 1: EuroVelo 6 sykkelrute Denne sykkelruten krysser ikke mindre enn ti europeiske land. Den starter i Nantes, Frankrike, og går helt til Svartehavet i Romania. Den krysser fantastiske landskap, som Loiredalen i Frankrike og slettene i Ungarn. Mange vakre byer og historiske steder kan besøkes langs veien, og hver etappe er tydelig merket og tilgjengelig via nettsiden. Her kan du sjekke ut den komplette reiseruten og kombinere din neste tur med campingbil eller campingvogn med noen eventyrlystne tohjuls utflukter.

 

Rute Nr. 2: Via Claudia Augusta Har du noen gang hørt om den? Denne gamle 1.200 km lange ruten forbinder Donau i nord med Adriaterhavet i sør, og krysser Tyskland, Østerrike og Italia. Ved å følge de romerske veiene kan syklister nyte spektakulære alpine utsikter og besøke slott og historiske steder langs veien. I tillegg til viaclaudia.org-portalen, er det også tilgjengelig en praktisk app for å følge rutens etapper kilometer for kilometer.

 

Rute Nr. 3: Solens Sykkelrute Når syklene er lastet på Carry-Bike, er det på tide å dra ut og utforske denne fantastiske sykkelstien, og velge et av de mange stoppene langs den lange ruten. Denne sykkelstien er en flott måte å oppdage Italia på sykkel, og tilbyr muligheten til å fordype seg i den italienske kulturen, beundre fantastiske landskap og smake deilige regionale retter underveis. Oppdag den her!

 

Rute Nr. 4: Vélodyssée Frankofile vil elske denne ruten! Denne kystsykkelruten følger Atlanterhavskysten i Frankrike i over 1.200 km, fra Roscoff til Hendaye. Den krysser vakre strender, sanddyner, skoger og naturreservater. Den tilbyr også muligheten til å besøke fascinerende byer som Nantes, La Rochelle og Bordeaux. Den følger også EuroVelo 1, også kalt 'Atlanterhavskystveien'. På den offisielle nettsiden kan du finne de mest familievennlige etappene og de med ladestasjoner for elektriske sykler.

 

Rute Nr. 5: Berlin-København Denne sykkelruten forbinder disse to hovedstedene, fra Tyskland til Danmark. I løpet av sine 630 km passerer den gjennom vakre landlige landskap, skoger, innsjøer og kysten. Fergen Gedser-Rostock forbinder de to delene av ruten over Østersjøen. Perfekt for din neste ferie i Nord-Europa! Den offisielle nettsiden til sykkelruten er flott og inneholder reisetips og nyttige råd.

 

Tips for å Reise med Sykkel: Når du reiser med campingbil eller campingvogn og tar med vanlige sykler eller el-sykler, er det noen viktige ting å huske på.

 

  • Ha et sikkert sykkelstativ-system. Sørg for å ha et sikkert og stabilt lagringssystem for sykler: sykkelstativ på bakveggen av kjøretøyet eller innendørs i garasje hvis tilgjengelig. Sjekk alltid at festene er solide og godt festet!

  • Beskytt syklene Bruk sykkeltrekk for å beskytte syklene ytterligere under reisen, som beskyttende deksler for å forhindre skader forårsaket av vind, støv eller dårlig vær.

  • Sjekk syklene regelmessig Før du starter turen og under stopp, sjekk syklene dine for å forsikre deg om at de er i god stand. Sjekk at hjulene er godt oppblåste, bremsene fungerer ordentlig, og at det ikke er løse eller skadede deler. Husk å ta med en sykkelfiksesett for å håndtere eventuelle nødsituasjoner langs ruten!

  • Planlegg etapper og ruter Før du drar, planlegg etappene og rutene dine. Søk etter sykkelstier, stier og sykkelområder der du har tenkt å reise. Vurder også terrengforholdene, vanskelighetsgraden og sikkerheten til veiene eller stiene for sykler.

  • Lading Hvis du bruker el-sykler, sørg for å ha en plan for lading av batterier langs ruten. Søk etter ladestasjoner eller tilgangspunkter og planlegg stopp for å tillate at batteriene lades fullt ut. Ta også hensyn til batteriets levetid og beregn avstandene som kan dekkes basert på tilgjengelig ladning.

 

Caravan.no har et bredt utvalg av sykkelstativ for vanlige sykler og el-sykler, som kan installeres på alle typer kjøretøy. Finn den rette for deg i nettbutikken og start reisen din!

10.04.2024

Utforsk Mulighetene med Det Fleksible Backbox/Backcarrier Systemet

 

Har du hengerfeste på bilen din kan du benytte deg av dette fleksible systemet. 

Når du er ute på veien med din campingbil eller din vanlige bil, er det viktig å ha en praktisk og effektiv måte å transportere ekstrautstyr på. Her kommer det fleksible systemet med backbox/backcarrier inn i bildet, og det åpner opp en verden av muligheter for å ta med deg alt du trenger på reisen din.

 

Hva er Backbox/Backcarrier Systemet?

Backbox/Backcarrier systemet er et allsidig system designet for å gi deg ekstra lagringsplass bak på bilen, campingbilen eller bilen din. Det består vanligvis av to hoveddeler: en bakmontert boks (backbox) og en bærer (backcarrier). Disse to komponentene fungerer sammen for å gi deg en sikker og stabil måte å transportere alt fra sykler og kajakker til campingutstyr og ekstra bagasje.

 

Fordeler med Backbox/Backcarrier Systemet:

  1. Ekstra Lagringsplass: Det største fordelen med backbox/backcarrier systemet er den ekstra lagringsplassen det gir. Enten du trenger å transportere sykler for å utforske området rundt campingplassen eller ekstra bagasje for en lang tur, gir dette systemet deg den fleksibiliteten du trenger.

  2. Sikkerhet og Stabilitet: Backbox/Backcarrier systemet er designet for å være både sikkert og stabilt under transport. Boksen og bæreren er laget av sterke materialer og festes sikkert til kjøretøyet ditt, slik at du kan være trygg på at lasten din er sikret godt.

  3. Enkel Tilgang: Med backbox/backcarrier systemet har du enkel tilgang til lasten din når du trenger det. Enten det er å ta ut syklene for en rask tur eller å pakke opp campingutstyret for en kveld rundt bålet, gjør dette systemet det enkelt å komme til det du trenger.

  4. Fleksibilitet: En av de største fordelene med backbox/backcarrier systemet er fleksibiliteten det gir deg. Du kan enkelt tilpasse systemet etter dine behov, enten det er å legge til ekstra tilbehør som skiholdere eller å justere plasseringen av boksen for å maksimere plassen. Den kan også brukes på alle kjøretøyene dine som har hengerfeste.

 

Utforsk Mulighetene med Backbox/Backcarrier Systemet hos Caravan.no:

Hos Caravan.no finner du et bredt utvalg av backboxer og backcarriers som passer til ulike behov og kjøretøy. Enten du trenger en stor boks for å transportere familieens sykler eller en mer kompakt løsning for å ta med deg ekstra bagasje, har vi det du trenger for å gjøre reisen din enklere og mer praktisk.

 

Utforsk vårt utvalg av backboxer og backcarriers i dag, og ta det første skrittet mot en mer fleksibel og effektiv campingopplevelse med Caravan.no!

Se produktene under:

(Kilde: Caravan.no og Fiamma)

BackSupport for BackBox og BackCarrier
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
981,-
Sidetillegg for BackBox svart
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 818,-
Utvidelse for BackBox hvit
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 818,-