Gass og teknisk
Velg visning:
Du har valgt:
12V ventilator Stivia Europa hvit
12V ventilator Stivia Europa svart
Avtrekksskinne 603 mm sort
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
273,-
Bakeplate Cramer ovn 4071466306
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
629,-
Brennsprit til kokeapparat
11 på lev.lager
78,-
Camp4 foldbar skjerm i aluminium For kokeapparat
10 på Klikk & Hent (Hokksund)
191,-
Camp4 gasskomfyr Mary 2-bluss 30 mbar
20+ på Klikk & Hent (Hokksund)
1 029,-
Camp4 gasskomfyr Mary 3 bluss, 30 mbar 58*33*9cm 3kg
14 på Klikk & Hent (Hokksund)
1 372,-
Camp4 mikrobølgovn 12V/230V svart
Camp4 sammenleggbar vindskjerm for koketopp 706622
8 på Klikk & Hent (Hokksund)
205,-
Can gummiknott til komfyrrist 1 stk
10 på Klikk & Hent (Hokksund)
193,-
Can Keramisk platetopp 6 nivåer 230V 1200-1700W
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
4 827,-

Når det gjelder gass- og teknisk utstyr i din bobil eller campingvogn, er det flere viktige aspekter å vurdere for sikkerhet og funksjonalitet. La oss ta en nærmere titt på disse elementene:

Gass-system: Gass-systemet i din bobil eller campingvogn er ansvarlig for å levere brennstoff til ulike apparater som kokeplater, ovner og varmeovner. Det er viktig å ha et pålitelig og sikkert system som er grundig installert og vedlikeholdt.

Gassfilter og annet tilbehør: Gassfilter brukes til å fjerne urenheter og partikler fra gassstrømmen, og annet tilbehør som gasslanger, regulatorer og rør er nødvendige for å koble gassapparatene til hovedgassforsyningen.

Gasstanker: Gasstanker lagrer det flytende eller komprimerte gassbrennstoffet som brukes til matlaging, oppvarming og andre formål i din bobil eller campingvogn. Det er viktig å ha riktige og sikre beholdere i samsvar med gjeldende forskrifter.

Gassuttak: Gassuttak tillater tilkobling av gassapparater til gassforsyningen. Disse uttakene er vanligvis plassert på utsiden av kjøretøyet for enkel tilgang.

Rør og koblinger: Rør og koblinger brukes til å koble gasskomponentene sammen og sikre at gassen strømmer jevnt og sikkert til de ulike apparatene.

Teknisk utstyr: Teknisk utstyr i bobil eller campingvogn omfatter alt fra kjøkkenapparater som koketopper, stekeovner og mikrobølgeovner til vasker, ventilatorer og utendørs kjøkkenanlegg. Dette utstyret er avgjørende for å sikre komfort og funksjonalitet under reisen.

Selvfylleflasker: Selvfylleflasker gir muligheten til å fylle på gassbeholderen din selv, enten ved en bensinstasjon eller ved et annet egnet fyllepunkt. Dette gir større fleksibilitet og bekvemmelighet når det gjelder å holde gassenivået på et optimalt nivå.

Når du velger gass- og teknisk utstyr til din bobil eller campingvogn, er det viktig å prioritere sikkerhet, pålitelighet og komfort. Velg produkter av høy kvalitet fra anerkjente produsenter og sørg for at alt utstyr er riktig installert og vedlikeholdt i samsvar med gjeldende forskrifter og retningslinjer. Dette vil bidra til å sikre en trygg og behagelig opplevelse under reisen din.