Gass og teknisk
Gasslange for gassuttak 300 cm
5 på Klikk & Hent (Hokksund)
352,-
Skott nippel 10 mm
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
156,-
Velg visning:
Du har valgt:
Blindplugg 8 mm 3 stk
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
83,-
Cadac regulator en417 30 mbar For gasspatron og tuber
Dometic Cadac Trio Power Pak 30 Inkl. 85 cm slange
2 på Klikk & Hent (Hokksund)
915,-
Gasslange 3 m 1/4'' Opptil -20 grader
4 på Klikk & Hent (Hokksund)
188,-
Gasslange for gasskontakt 150 cm Ø8 mm
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
198,-
Gasslange for gassuttak 300 cm
5 på Klikk & Hent (Hokksund)
352,-
Gasslange PVC 80 cm 1/4" links
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
99,-
Gasslange Ø8mm 40cm komplett
100+ på lev.lager
90,-
GOK gasslange 40 cm - 8 mm 1/4''
GOK gasslanger 100 cm 1/4'' til 8 mm For vinterbruk
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
143,-
GOK tilkoblingsslange 40 cm til 8 mm
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
130,-

Når det gjelder gass- og teknisk utstyr i din bobil eller campingvogn, er det flere viktige aspekter å vurdere for sikkerhet og funksjonalitet. La oss ta en nærmere titt på disse elementene:

Gass-system: Gass-systemet i din bobil eller campingvogn er ansvarlig for å levere brennstoff til ulike apparater som kokeplater, ovner og varmeovner. Det er viktig å ha et pålitelig og sikkert system som er grundig installert og vedlikeholdt.

Gassfilter og annet tilbehør: Gassfilter brukes til å fjerne urenheter og partikler fra gassstrømmen, og annet tilbehør som gasslanger, regulatorer og rør er nødvendige for å koble gassapparatene til hovedgassforsyningen.

Gasstanker: Gasstanker lagrer det flytende eller komprimerte gassbrennstoffet som brukes til matlaging, oppvarming og andre formål i din bobil eller campingvogn. Det er viktig å ha riktige og sikre beholdere i samsvar med gjeldende forskrifter.

Gassuttak: Gassuttak tillater tilkobling av gassapparater til gassforsyningen. Disse uttakene er vanligvis plassert på utsiden av kjøretøyet for enkel tilgang.

Rør og koblinger: Rør og koblinger brukes til å koble gasskomponentene sammen og sikre at gassen strømmer jevnt og sikkert til de ulike apparatene.

Teknisk utstyr: Teknisk utstyr i bobil eller campingvogn omfatter alt fra kjøkkenapparater som koketopper, stekeovner og mikrobølgeovner til vasker, ventilatorer og utendørs kjøkkenanlegg. Dette utstyret er avgjørende for å sikre komfort og funksjonalitet under reisen.

Selvfylleflasker: Selvfylleflasker gir muligheten til å fylle på gassbeholderen din selv, enten ved en bensinstasjon eller ved et annet egnet fyllepunkt. Dette gir større fleksibilitet og bekvemmelighet når det gjelder å holde gassenivået på et optimalt nivå.

Når du velger gass- og teknisk utstyr til din bobil eller campingvogn, er det viktig å prioritere sikkerhet, pålitelighet og komfort. Velg produkter av høy kvalitet fra anerkjente produsenter og sørg for at alt utstyr er riktig installert og vedlikeholdt i samsvar med gjeldende forskrifter og retningslinjer. Dette vil bidra til å sikre en trygg og behagelig opplevelse under reisen din.