Gass og teknisk
Gassuttak hvit med lås
20+ på lev.lager
1 450,-
Velg visning:
Du har valgt:
Gassboks for 3 kg-flasker
11 på lev.lager
1 648,-
Gassuttak hvit
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
1 230,-
Gassuttak hvit med lås
20+ på lev.lager
1 450,-
GOK gasskasse stål 1x 11 kg
3 på lev.lager
3 590,-
GOK gasskasse stål 2x 11 kg
1 på lev.lager
4 225,-
GOK gasskasse stål 2x 33 kg Gasskasse leveres uten flasker.
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
5 219,-
Rørnippel til Gassuttak ø8 mm
100+ på lev.lager
46,-
Utvendig gassuttak antrasitt m/magnetisk klapplokk
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
1 805,-
Utvendig gassuttak lysegrå m/magnetisk klapplokk
2 på Klikk & Hent (Hokksund)
1 805,-
Utvendig gassuttak svart m/magnetisk klapplokk
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
1 805,-

Når det gjelder gass- og teknisk utstyr i din bobil eller campingvogn, er det flere viktige aspekter å vurdere for sikkerhet og funksjonalitet. La oss ta en nærmere titt på disse elementene:

Gass-system: Gass-systemet i din bobil eller campingvogn er ansvarlig for å levere brennstoff til ulike apparater som kokeplater, ovner og varmeovner. Det er viktig å ha et pålitelig og sikkert system som er grundig installert og vedlikeholdt.

Gassfilter og annet tilbehør: Gassfilter brukes til å fjerne urenheter og partikler fra gassstrømmen, og annet tilbehør som gasslanger, regulatorer og rør er nødvendige for å koble gassapparatene til hovedgassforsyningen.

Gasstanker: Gasstanker lagrer det flytende eller komprimerte gassbrennstoffet som brukes til matlaging, oppvarming og andre formål i din bobil eller campingvogn. Det er viktig å ha riktige og sikre beholdere i samsvar med gjeldende forskrifter.

Gassuttak: Gassuttak tillater tilkobling av gassapparater til gassforsyningen. Disse uttakene er vanligvis plassert på utsiden av kjøretøyet for enkel tilgang.

Rør og koblinger: Rør og koblinger brukes til å koble gasskomponentene sammen og sikre at gassen strømmer jevnt og sikkert til de ulike apparatene.

Teknisk utstyr: Teknisk utstyr i bobil eller campingvogn omfatter alt fra kjøkkenapparater som koketopper, stekeovner og mikrobølgeovner til vasker, ventilatorer og utendørs kjøkkenanlegg. Dette utstyret er avgjørende for å sikre komfort og funksjonalitet under reisen.

Selvfylleflasker: Selvfylleflasker gir muligheten til å fylle på gassbeholderen din selv, enten ved en bensinstasjon eller ved et annet egnet fyllepunkt. Dette gir større fleksibilitet og bekvemmelighet når det gjelder å holde gassenivået på et optimalt nivå.

Når du velger gass- og teknisk utstyr til din bobil eller campingvogn, er det viktig å prioritere sikkerhet, pålitelighet og komfort. Velg produkter av høy kvalitet fra anerkjente produsenter og sørg for at alt utstyr er riktig installert og vedlikeholdt i samsvar med gjeldende forskrifter og retningslinjer. Dette vil bidra til å sikre en trygg og behagelig opplevelse under reisen din.