Husholdning og fritidsprodukter
Avara innbruddsdetektor
Bestillingsvare (2 dager ubekreftet)
1 199,-
Avara Basic Plus alarm
Bestillingsvare (2 dager ubekreftet)
11 899,-
Alarm Avara Moist Alarm Avara Moist Alarm Avara Moist Alarm Avara Moist

Alarm Avara Moist

Varenr: 1620144459
Nummer i katalog: 55110
9 999,-
-+
Bestillingsvare Klikk & Hent (Hokksund)
20+ på leverandørlager

PS! Varer på dette leverandørlager leveres innen 1 dag til lager i Hokksund.

Dette leverandørlageret befinner seg i Norge.

  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

Avara systemet er fullt operativt for bobiler og campingvogner i opplag uten 12/230V. Alle komponentene er batteridrevne og spesielt utviklet for svært lavt strømforbruk. Dette gjør at kunden har et fullt funksjonelt alarmsystem også når campingvognen eller bobilen er i opplag gjennom vinteren, uten tilknyttet ekstern strøm eller 12V anlegg. Modem og propandetektor er normalt tilknyttet 12V, men kan i opplag drives av en liten ekstern batteripakke som må kjøpes i tillegg (varenr. 55124). Tekniske spesifikasjoner som gjelder alle komponenter: frekvens for trådløs kommunikasjon: 868 MHZ bånd og kommunikasjonsprotokoll: proprietær.

Alarm Avara Moist

En fuktalarm som er patentsøkt! Systemet består av modem og fuktsensorer som kontinuerlig måler fuktigheten inne i konstruksjonen. Det sikrer at eventuelle lekkasjer oppdages svært tidlig, og igjen at det raskt kan foretas en enkel og rimelig utbedring. Det hindrer at fukten rekker å utvikle seg, og man slipper langvarige reparasjoner med eventuelle råte- og helsefarlige soppskader.

Små trådløse sensorer monteres på strategiske steder i bobilen og campingvognen, på steder som er utsatt for lekkasjer som kan føre til fuktskader, f.eks. nær takluker, i skjøter, nede ved dører, under dusj i baderom osv. Batteriene i sensorene har varighet opptil 15 år.

Når Avara Moist identifiserer fukt via sensorene, vil eieren få varsel på SMS eller e-post og oppretter en sak på “Din Side” hos Avara. Her blir det dokumentert når lekkasjen oppsto og senere omfanget av en eventuell reparasjon om eieren ønsker å registrere det. Kunden kan når som helst hente ut rapporter fra systemet. Dette skaper god trygghet og dokumentasjon ved eventuelt senere videresalg av bobilen eller campingvognen. Med Avara Moist installert sikres derfor både ferien, lommeboken og helsen!

Funksjoner:

Kontinuerlig fuktmåling
Varsler til mobil/e-post
Automatisk årlig fuktrapport

Alarmpakken inneholder følgende komponenter:

1 stk modem med støtte for 2G, 4G, 5G og GPS (abonnement nødvendig)
12 stk fuktsensorer for innvendig montering (flere sensorer kan kjøpes ved behov)

752