Husholdning og fritidsprodukter
Carbest LPG/CO gassvarsler 12V 2-i-1
31%
6 på Klikk & Hent (Hokksund)
510,-
352,-
Gassalarm iSens GLA XL m/batteri
100+ på lev.lager
1 154,-
Sirene til NX-5 kraftig
14%
1 på lev.lager
245,-
210,-
Carbest gassvarsler propangass/lpg 12V
6 på Klikk & Hent (Hokksund)
392,-
Gassvarsler gascube alarm 12V
2 på Klikk & Hent (Hokksund)
902,-
Alarm Avara Basic uten modem

Alarm Avara Basic uten modem

Varenr: 1620144460
Nummer i katalog: 55111
10 899,-
-+
Bestillingsvare Klikk & Hent (Hokksund)
20+ på leverandørlager

PS! Varer på dette leverandørlager leveres innen 1 dag til lager i Hokksund.

Dette leverandørlageret befinner seg i Hokksund.

  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

Avara systemet er fullt operativt for bobiler og campingvogner i opplag uten 12/230V. Alle komponentene er batteridrevne og spesielt utviklet for svært lavt strømforbruk. Dette gjør at kunden har et fullt funksjonelt alarmsystem også når campingvognen eller bobilen er i opplag gjennom vinteren, uten tilknyttet ekstern strøm eller 12V anlegg. Modem og propandetektor er normalt tilknyttet 12V, men kan i opplag drives av en liten ekstern batteripakke (tilvalg). Tekniske spesifikasjoner som gjelder alle komponenter: frekvens for trådløs kommunikasjon: 868 MHZ bånd og kommunikasjonsprotokoll: proprietær.

Alarm Avara Basic (uten modem)

En alarmpakke som består av: brann- og gassalarm, nattalarm (som varsler forsøk på ran, innbrudd og overfall), samt komplett innbruddsalarm.

Avara brann- og gassalarm: Inneholder en optisk røykdetektor, CO-detektor og en propandetektor. Detektorene er alltid aktive, og kan ikke skrus av. Det sikrer de grunnleggende sikkerhetsfunksjonene, slik at man kan være trygg på at man blir varslet i tide om en lekkasje eller et branntilløp skulle oppstå.

Avara smart nattalarm: Med den smarte nattalarmen unngås mange falske alarmer. Algoritmen oppfatter om noen er på vei ut eller inn av bobilen eller campingvognen. Om man er på vei ut, skrus nattalarmen automatisk av. Det kvitteres med et kort akustisk signal på hovedenheten. Nattalarmen aktiveres ved et enkelt trykk på hovedenheten. Dette aktiverer bevegelsesdetektorene, innbruddsdetektorene og de utvendige detektorene. Dersom den utvendige detektoren registrerer bevegelse innenfor ca. 1 meter fra yttervegg, vil det tennes et utvendig lys. Dette indikerer tydelig overfor uvedkommende at de er registrert, og vil normalt være tilstrekkelig til å avverge en uønsket situasjon, f.eks. et angrep med «narkosegass». Dersom den som er registrert ikke fjerner seg innen 30 sekunder, vil inn-bruddsalarmen starte (medfølgende sirene med egne batterier). Dersom noen innen denne tiden bryter seg inn, vil både innbrudds-detektorene og hovedenheten registrere bevegelse og starte alarmen. Dette varslingssystemet gir trygghet så de som er i bobilen eller campingvognen kan sove i fred.

Avara innbruddsalarm: Innbruddsalarmen aktiveres når bobilen/campingvognen forlates ved å trykke på hovedenheten med kodebrikken i hånden. Alarmen benytter de samme bevegelsessensorene som nattalarmen, og skrus av når det trykkes på hovedenheten med kodebrikken i hånden. Som frittstående løsning varsles innbrudd med sirene.

Dersom du ønsker at innbruddsalarmen skal varsle deg via SMS/e-post, må du i tillegg kjøpe modem (varenr. 55116 Avara modem). Alternativt kan du kjøpe alarmpakken hvor modem er inkludert: varenr. 55125 Alarm Avara Basic Plus med modem.

Funksjoner:

Røykvarsler (optisk)
CO-alarm
Propangassalarm
Smart nattalarm
Innbruddsalarm

Alarmpakken inneholder følgende komponenter:

1 stk hovedenhet
3 stk innbruddsdetektorer
1 stk propangassdetektor
2 stk utvendige detektorer med lys
1 stk sirenedriver m/batteripakke
2 stk kodebrikker
1 stk monteringssett med strips og kabler