Outlet
Telt CASU Ypsilon til Caravanstore XL440
15%
17 på lev.lager
11 837,-
10 013,-
Telt CASU Ypsilon til Caravanstore XL360

Telt CASU Ypsilon til Caravanstore XL360

Varenr: 1620144401
Nummer i katalog: 16300
9 151,-Kampanjepris
11 358,-Veiledende pris
-+
Bestillingsvare Klikk & Hent (Hokksund)
5 på leverandørlager

PS! Varer på dette leverandørlager leveres innen 1 dag til lager i Hokksund.

Dette leverandørlageret befinner seg i Hokksund.

  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

CASU Ypsilon er et moderne og elegant telt som er laget av materialer i høy kvalitet så det er meget stabilt, slitesterkt og har lang levetid. 

Teltet består av to sidevegger og en frontvegg som enkelt og raskt monteres på eksisterende markise Fiamma Caravanstore XL 360, og som sammen skaper et komplett fortelt. Sideveggene monteres enkelt til markisen med det medfølgende patenterte Fast Clip systemet fra Fiamma. Og frontveggen dras enkelt inn i sporet i fronten på markisen. Du kan selv velge om du vil montere døren på høyre eller venstre side. På bare noen få minutter er teltet klart til bruk, og du får ekstra god plass til hele familien.

De store vinduene i frontveggen og sideveggene slipper inn mye lys, og gir god utsikt når man sitter inne i teltet. Skulle du ønske mer privatliv kan du bare trekke for gardinene for å hindre innsyn. Vinduene på sideveggene har myggnetting, og de kan enkelt åpnes ved å rulle de opp. Det gir også en god ventilasjon og luftsirkulasjon når teltet er lukket. Døren kan stå åpen ved å rulle den til siden og feste den med stropper.

Skjørtet på teltet kan monteres enten innover eller utover, og festes i bakken med plugger og gummibånd som følger med. Det følger også med dekorative gardiner til alle vinduene. Alt du trenger for å montere teltet følger med. Det eneste du må kjøpe i tillegg er markise Fiamma Caravanstore XL 360.

CASU Ypsilon krever minimalt vedlikehold og kan vaskes. Teltet er enkelt og raskt å demontere så det er perfekt når du skal på tur!

Lengde frontvegg: 360 (tilpasset markiselengden)
Dybde sidevegger: 250cm
Egenvekt: 22kg
Farge: lysgrå og mørkgrå med blå detaljer

NB! Teltet er laget for å passe sammen med markise Fiamma Caravanstore XL 360 (varenr. 10526).