Telt Westfield Vega 2.0 330 H:255-285cm

Telt Westfield Vega 2.0 330 H:255-285cm

Varenr: 19191
14 168,-Kampanjepris
14 914,-Veiledende pris
-+
Bestillingsvare (0 dager ubekreftet)
  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

 Oppdag VEGA 330 2.0 - Det Ultimative Teltet fra Westfield!

Er du på jakt etter et telt som kombinerer stil, holdbarhet og innovasjon? VEGA 330 2.0 fra Westfield er det perfekte valget! Dette moderne teltet er laget av HydroTech® CottonTouch, et spesialutviklet materiale som gir en luksuriøs følelse og et fantastisk utseende. Teltet består av 100% polyester med et høyt UV-beskyttende PU-belegg som sikrer en mykere overflate og økt holdbarhet.

Med VEGA 330 2.0 får du et telt som er bygget for å vare. Den spesielle fiberen og vevingen gir ekstra slitestyrke og soliditet, samtidig som vekten holdes lav. Den doble vulsten gir deg fleksibilitet til å montere teltet i campingvognens skinne, fronten på markisen, eller i en egen teltskinne (varenr. 19000), slik at det kan brukes både med campingvogn og bobil.

Glem de gammeldagse teltstengene! VEGA 330 2.0 benytter kraftige, lufttette og oppblåsbare luftslanger som er integrert i teltet. Disse luftslangene består av tre solide lag, men er samtidig fleksible, noe som betyr at de ikke knekker eller bøyer seg selv i sterk vind. Med det innovative og patenterte Advanced Air System® (AAS) kan du enkelt pumpe opp teltet fra ett punkt ved hjelp av den medfølgende manuelle pumpen – teltet står klart på bare noen få minutter!

De store panoramavinduene foran og på sidene gir deg fantastisk utsyn og slipper inn rikelig med lys. Dørene med myggnetting og ventilasjon på begge sider sørger for god luftgjennomstrømning. Om ønskelig kan teltet også brukes som markise ved å fjerne vinduene foran og på sidene.

Innvendig har du rikelig med plass til stoler og bord, perfekt for å nyte en dag ute selv når været ikke samarbeider. Gardiner som hindrer innsyn, samt et understykke, hjulbuedeksel, stormsikringer med refleks og stenger som sikrer teltet mot veggen på campingvognen/bobilen følger også med, slik at du er godt beskyttet mot vær og vind.

Teltet er både enkelt å pumpe opp og pakke sammen – slipp ut luften, brett sammen, og legg det i den praktiske bagen for enkel transport.

Spesifikasjoner:
- **Bredde**: 330 cm
- **Dybde**: 250 cm
- **Høyde i front**: 190 cm
- **Monteringshøyde**: 255-285 cm
- **Mål sammenpakket**: 98 x 43 x 38 cm
- **Egenvekt**: 27,3 kg
- **Farge**: Grå

Gjør campingopplevelsen din både stilig og komfortabel med VEGA 330 2.0 – teltet som har alt!