Outlet
Parabolantenne Teleco 85cm FlatSat Easy Skew Smart

Parabolantenne Teleco 85cm

FlatSat Easy Skew Smart

Varenr: 1620141889
Nummer i katalog: 50149
25 737,-Kampanjepris
37 888,-Veiledende pris
-+
Bestillingsvare Klikk & Hent (Hokksund)
4 på leverandørlager

PS! Varer på dette leverandørlager leveres innen 1 dag til lager i Hokksund.

Dette leverandørlageret befinner seg i Hokksund.

  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

Helautomatisk parabolantenne som har ti forhåndsprogrammerte satellitter: Hot Bird, Astra 19, Astra 28, Eutelsat 5W, Astra 23, Astra 4, Thor, Hispasat, Turksat og Internet. Lett å betjene. Alt styres fra kontrollpanelet og parabolen kobles til bilens tenning så den lukker seg automatisk når motoren starter. Leveres komplett med kontrollpanel og kontrollboks*.

Parabolen har SMART funksjon som gjør alt lettere! Du trenger ikke å bekymre deg over hvilke satellitter som sender de programmene du ønsker å se. Når du skifter kanal med fjernkontrollen vil SMART systemet umiddelbart sjekke hvilke satellitt dette programmet sendes via, og automatisk posisjonere seg til riktig satellitt uten at du gjør noe annet enn å skifte kanal.

Parabolen har SKEW funksjon som er automatisk posisjonering av LNB takket være en innebygd GPS-modul. Derfor er denne parabolen perfekt for de bobileierne som reiser i Middelhavsområdet fra Marokko i vest til Tyrkia i øst. Normalt vil det være nødvendig å måtte klatre opp på taket til bobilen for å rotere LNB manuelt. Med SKEW trenger man ikke det da parabolen automatisk finner posisjonen via GPS-modulen og automatisk posisjonerer LNB der det er sterkest mulig signal.

*Kontrollboks DVB-S2 HD
Spenning 12V. Max forbruk 3,2A.
Mål 136x198x62mm.
Egenvekt 780gr.

src=/global/upload/r/870x476/yzPPQ/images/Paraboler.jpg

1484