Outlet
Camp4 tørkestativ Olli med 30 klyper
36%
4 på Klikk & Hent (Hokksund)
170,-
109,-
Carbest vaskemaskin For deg som vil erstatte håndvask
42%
9 på Klikk & Hent (Hokksund)
1 236,-
714,-
Carbest vaskemaskin For deg som vil erstatte håndvask Carbest vaskemaskin For deg som vil erstatte håndvask Carbest vaskemaskin For deg som vil erstatte håndvask Carbest vaskemaskin For deg som vil erstatte håndvask

Carbest vaskemaskin

For deg som vil erstatte håndvask

Varenr: 91913
Nummer i katalog: 91913
714,-Kampanjepris
1 236,-Veiledende pris
-+
9 på Klikk & Hent (Hokksund)
11 på leverandørlager

Omgående levering om det finns på Klikk & Hent (Hokksund).

Om varen kun er på leverandørlageret har  den 14-21 dagers leveringstid. Varen befinner seg da i Tyskland.

 

  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

Opplev bekvemmeligheten med Carbest vaskemaskin!

Carbest vaskemaskin er den perfekte løsningen for deg som ønsker å erstatte håndvasken, både hjemme og på farten. Denne kompakte og lett oppbevarbare maskinen har kapasitet til 1,8 kg tørr vask, noe som gjør den ideell for små mengder klesvask.

Maskinen har en slitesterk trommel og hus laget av polypropylen, og en praktisk vannivåindikator på utsiden som gir deg full kontroll over vannmengden. Med tidskontrollknappen kan du enkelt velge ønsket vasketid, slik at du får rene klær på kort tid. Det praktiske bærehåndtaket på baksiden gjør det enkelt å transportere maskinen hvor enn du måtte trenge den.

I tillegg har Carbest vaskemaskin et sentrifugeinnlegg som tåler ca 1 kg tøy, slik at du kan tørke klærne raskt og effektivt etter vask.

Tenk deg å slippe å tilbringe ferien i kø for campingens vaskemaskin! Med Carbest vaskemaskin har du alltid tilgang til ren og frisk vask, uten stress og ventetid. Perfekt for campingturer, hytta eller hjemmebruk.

Velg Carbest vaskemaskin for en enkel, effektiv og kompakt vaskeløsning som passer perfekt i ethvert hjem eller på reise. Gjør ferien enda mer avslappende med denne praktiske maskinen!

Produktinformasjon

Side i Reimokatalog 2024 353