Varme og kjøl
Velg visning:
Du har valgt:
Carbest VanHeat dieselvarmer 2kw
11 på lev.lager
8 489,-
Carbest VanHeat dieselvarmer 4kw
11 på lev.lager
9 143,-
Dyse høy 90° Ø50/60 mm Til Airtronic D2
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
143,-
Slangeklemme 80-100 mm
7 på Klikk & Hent (Hokksund)
29,-
slangetilkobling Webasto
10 på Klikk & Hent (Hokksund)
653,-
Utblåsningsventil svart For Airtronic S2 Commercial
Ventilasjonsgitter til Airtronic D3 Ø90 mm
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
489,-
Webasto drivstoffilter for alle Air top
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
186,-
Webasto drivstoffslange Ø5 mm
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
90,-
Webasto dyse til 60 mm svart
11 på lev.lager
117,-
Webasto kompresjonsmutter 60 mm
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
136,-
Webasto lyddemper for Air Top3500
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
791,-
Webasto RAPIDHEAT boiler 8L 12V+230V
Webasto T-stykke 60 mm
11 på lev.lager
116,-
Webasto T-stykke 90 mm
11 på lev.lager
136,-
Y-gren for Airtronic D3 tilleggsvarme
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
287,-

Varmesystemer er avgjørende for å skape et behagelig og varmt miljø i bobil og campingvogn, spesielt under kjøligere værforhold eller om vinteren. Vi tilbyr et bredt utvalg av varmesystemer og tilbehør for å dekke ulike behov og preferanser.

Elgena: Elgena er en anerkjent produsent av varmtvannsberedere som er ideelle for bruk i bobiler og campingvogner. Disse varmtvannsberederne er kompakte, energieffektive og enkle å installere, og de gir pålitelig varmt vann uansett hvor du er på reisen.

El-patroner: El-patroner er et tilleggsutstyr som kan brukes sammen med varmtvannsberedere for å gi ekstra varme når du har tilgang til strøm. Disse patronene er enkle å installere og gir rask oppvarming av vannet, noe som er ideelt når du er tilkoblet strømnettet på en campingplass.

Gulvvarme: Gulvvarme er en luksuriøs tilleggsfunksjon som kan legges til bobil eller campingvogn for ekstra komfort. Den gir jevn og behagelig oppvarming av gulvet, noe som skaper en varm og koselig atmosfære inne i kjøretøyet.

Monteringsutstyr: Vi tilbyr et utvalg av monteringsutstyr for enkel installasjon og vedlikehold av varmesystemer. Dette inkluderer alt fra festemidler og isolasjon til rør og fittings, slik at du har alt du trenger for en trygg og effektiv installasjon.

Motorvarmer: Motorvarmere er en viktig del av varmesystemet for bobiler og campingvogner, spesielt om vinteren. Disse enhetene varmer opp motoren før start for å redusere slitasje og drivstofforbruk, samtidig som de sikrer en enklere start i kaldt vær.

Pundmann: Pundmann er en anerkjent produsent av varme- og klimasystemer for bobiler og campingvogner. Deres produkter er kjent for sin pålitelighet, effektivitet og høye kvalitet, og de tilbyr et bredt utvalg av varmeanlegg og tilbehør for ulike behov.

Tilbehør varmeanlegg: Vi tilbyr også et utvalg av tilbehør for varmeanlegg, inkludert termostater, kontrollpaneler og rørledninger, slik at du kan tilpasse varmesystemet til dine spesifikke behov og preferanser.

Uansett hvilket varmesystem du velger, kan du være sikker på at du får pålitelig og effektiv oppvarming for å holde deg varm og komfortabel på reisen, uansett værforhold utenfor.

Er du på utkikk etter Alde og Truma? Vi gjør oppmerksom på at disse er flyttet i en ny nettbutikk.

Les mer om dette her

Gå direkte til den nye nettbutikken her