Varme og kjøl
Velg visning:
Du har valgt:
Avgassrør for S3002 Ø50 mm 5 meter
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 019,-
Avgassrør for S5004/S5002 Ø65 mm 20 meter
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
3 571,-
Gummireduksjon 22 - 19 mm
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
91,-
Installasjonstilbehør for varmeavledning EFOY
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
698,-
klemmesett slange luft
3 på Klikk & Hent (Hokksund)
28,-
Luftslange IR Ø35 mm 5 meter
5 på lev.lager
451,-
Trykkrør Ø60,5 / Ø75 mm
6 på lev.lager
402,-
T-rør Ø22 mm med 1/4'' R for tappekran
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
168,-
Webasto reduseringsstykke Fra Ø90 til Ø60 mm
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
177,-

Varmesystemer er avgjørende for å skape et behagelig og varmt miljø i bobil og campingvogn, spesielt under kjøligere værforhold eller om vinteren. Vi tilbyr et bredt utvalg av varmesystemer og tilbehør for å dekke ulike behov og preferanser.

Elgena: Elgena er en anerkjent produsent av varmtvannsberedere som er ideelle for bruk i bobiler og campingvogner. Disse varmtvannsberederne er kompakte, energieffektive og enkle å installere, og de gir pålitelig varmt vann uansett hvor du er på reisen.

El-patroner: El-patroner er et tilleggsutstyr som kan brukes sammen med varmtvannsberedere for å gi ekstra varme når du har tilgang til strøm. Disse patronene er enkle å installere og gir rask oppvarming av vannet, noe som er ideelt når du er tilkoblet strømnettet på en campingplass.

Gulvvarme: Gulvvarme er en luksuriøs tilleggsfunksjon som kan legges til bobil eller campingvogn for ekstra komfort. Den gir jevn og behagelig oppvarming av gulvet, noe som skaper en varm og koselig atmosfære inne i kjøretøyet.

Monteringsutstyr: Vi tilbyr et utvalg av monteringsutstyr for enkel installasjon og vedlikehold av varmesystemer. Dette inkluderer alt fra festemidler og isolasjon til rør og fittings, slik at du har alt du trenger for en trygg og effektiv installasjon.

Motorvarmer: Motorvarmere er en viktig del av varmesystemet for bobiler og campingvogner, spesielt om vinteren. Disse enhetene varmer opp motoren før start for å redusere slitasje og drivstofforbruk, samtidig som de sikrer en enklere start i kaldt vær.

Pundmann: Pundmann er en anerkjent produsent av varme- og klimasystemer for bobiler og campingvogner. Deres produkter er kjent for sin pålitelighet, effektivitet og høye kvalitet, og de tilbyr et bredt utvalg av varmeanlegg og tilbehør for ulike behov.

Tilbehør varmeanlegg: Vi tilbyr også et utvalg av tilbehør for varmeanlegg, inkludert termostater, kontrollpaneler og rørledninger, slik at du kan tilpasse varmesystemet til dine spesifikke behov og preferanser.

Uansett hvilket varmesystem du velger, kan du være sikker på at du får pålitelig og effektiv oppvarming for å holde deg varm og komfortabel på reisen, uansett værforhold utenfor.

Er du på utkikk etter Alde og Truma? Vi gjør oppmerksom på at disse er flyttet i en ny nettbutikk.

Les mer om dette her

Gå direkte til den nye nettbutikken her