Varme og kjøl
Velg visning:
Du har valgt:
Elektrisk spesialtape 30 meter Til oppvarmingsfolie 48W
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
719,-
Oppvarmingsfolie 69 cm, 48v, 40W Løpemeter
20+ på Klikk & Hent (Hokksund)
931,-
Oppvarmingsfolie B43xL500 cm 48V 80W / m2
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 347,-
Oppvarmingsfolie B53xL500 cm 48V 80W / m2
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 740,-
Oppvarmingsfolie B69xL2000 cm 48V 80W / m2
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
10 059,-
Oppvarmingsmatte 60x100 cm 230V/90W sølv
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
2 080,-
Oppvarmingsmatte 60x40 cm 12V/25W Lysebrun
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 229,-

Varmesystemer er avgjørende for å skape et behagelig og varmt miljø i bobil og campingvogn, spesielt under kjøligere værforhold eller om vinteren. Vi tilbyr et bredt utvalg av varmesystemer og tilbehør for å dekke ulike behov og preferanser.

Elgena: Elgena er en anerkjent produsent av varmtvannsberedere som er ideelle for bruk i bobiler og campingvogner. Disse varmtvannsberederne er kompakte, energieffektive og enkle å installere, og de gir pålitelig varmt vann uansett hvor du er på reisen.

El-patroner: El-patroner er et tilleggsutstyr som kan brukes sammen med varmtvannsberedere for å gi ekstra varme når du har tilgang til strøm. Disse patronene er enkle å installere og gir rask oppvarming av vannet, noe som er ideelt når du er tilkoblet strømnettet på en campingplass.

Gulvvarme: Gulvvarme er en luksuriøs tilleggsfunksjon som kan legges til bobil eller campingvogn for ekstra komfort. Den gir jevn og behagelig oppvarming av gulvet, noe som skaper en varm og koselig atmosfære inne i kjøretøyet.

Monteringsutstyr: Vi tilbyr et utvalg av monteringsutstyr for enkel installasjon og vedlikehold av varmesystemer. Dette inkluderer alt fra festemidler og isolasjon til rør og fittings, slik at du har alt du trenger for en trygg og effektiv installasjon.

Motorvarmer: Motorvarmere er en viktig del av varmesystemet for bobiler og campingvogner, spesielt om vinteren. Disse enhetene varmer opp motoren før start for å redusere slitasje og drivstofforbruk, samtidig som de sikrer en enklere start i kaldt vær.

Pundmann: Pundmann er en anerkjent produsent av varme- og klimasystemer for bobiler og campingvogner. Deres produkter er kjent for sin pålitelighet, effektivitet og høye kvalitet, og de tilbyr et bredt utvalg av varmeanlegg og tilbehør for ulike behov.

Tilbehør varmeanlegg: Vi tilbyr også et utvalg av tilbehør for varmeanlegg, inkludert termostater, kontrollpaneler og rørledninger, slik at du kan tilpasse varmesystemet til dine spesifikke behov og preferanser.

Uansett hvilket varmesystem du velger, kan du være sikker på at du får pålitelig og effektiv oppvarming for å holde deg varm og komfortabel på reisen, uansett værforhold utenfor.

Er du på utkikk etter Alde og Truma? Vi gjør oppmerksom på at disse er flyttet i en ny nettbutikk.

Les mer om dette her

Gå direkte til den nye nettbutikken her