Varme og kjøl
Velg visning:
Du har valgt:

Handlehjelp til Klima/kjøl/vifter.

 

Å holde seg kjølig på camping kan være en utfordring, spesielt i varme sommermåneder. Her er noen enkle og effektive tips for å holde både deg og teltet ditt behagelig gjennom varme dager og netter.

Her vil vi gå grundig gjennom de alternativer vi har.

Enkel vifter til kjøling

Totalcool absorbasjonskjøler 12V/220V

Vifter i takluken

Fastmonterte Aircondition/klimaanlegg på tak eller i benk.

Portable klimaanlegg/aircondition

 

Les alle tipsene og mer hjelp her

Klimaanlage Webasto Cool Top Trail 34
Webasto luftslange for EVO40/55 Ø90 mm 2 meter
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
523,-

Klimaanlegg og aircondition er essensielle for å skape et behagelig miljø i bobil og campingvogn, spesielt under varme sommerdager. Vi tilbyr et bredt utvalg av klima- og airconditionløsninger som er designet for å møte ulike behov og preferanser.

For takmonterte enheter tilbyr vi kraftige og effektive klimaanlegg som kan installeres på taket av kjøretøyet. Disse enhetene gir rask nedkjøling og jevn temperaturfordeling gjennom hele kjøretøyet. Takmonterte klimaanlegg er ideelle for større bobiler og campingvogner, og de er tilgjengelige i varianter som kan brukes med både 12V og 220V strømkilder.

Benkmonterte klimaanlegg er en mer kompakt løsning som passer godt til mindre bobiler og campingvogner. Disse enhetene kan plasseres på en flat overflate inne i kjøretøyet og gir effektiv kjøling på en plassbesparende måte. De er også tilgjengelige i modeller som kan brukes med både 12V og 220V strømkilder.

For ekstra fleksibilitet tilbyr vi også portable airconditionenheter som kan flyttes rundt etter behov. Disse enhetene er ideelle for campingvogner uten fastmontert klimaanlegg eller for bruk på campingplasser der tilgangen til strøm kan være begrenset. Våre portable enheter er designet for å være enkle å installere og bruke, og de kan kobles til både 12V og 220V strømkilder.

Uansett hvilken type klima- eller airconditionløsning du velger, kan du være trygg på at du får en pålitelig og effektiv måte å holde temperaturen behagelig inne i din bobil eller campingvogn, uansett værforholdet utenfor.

Er du på utkikk etter Alde og Truma? Vi gjør oppmerksom på at disse er flyttet i en ny nettbutikk.

Les mer om dette her

Gå direkte til den nye nettbutikken her