Outlet
Thetford Aqua Kem Blue sachets
20%
100+ på lev.lager
250,-
199,-
Thetford PowerPods Blue 20 pose
33%
12 på Klikk & Hent (Hokksund)
299,-
199,-
Sesongpakke med Powerpods blue Hele 80 toaletttømminger for sesongen
42%
Sesongpakke med Powerpods blue Hele 80 toaletttømminger for sesongen

Sesongpakke med Powerpods blue

Hele 80 toaletttømminger for sesongen

Varenr: 115652
699,-Kampanjepris
1 196,-Veiledende pris
-+
3 på Klikk & Hent (Hokksund)
100+ på leverandørlager
 • Klikk & Hent i Hokksund
 • Sikker levering med Posten
 • God kundeservice

Få Effektiv Toalettkontroll med Powerpods Blue - Din Ultimate Løsning for Friske Toaletter!

Ønsker du å opprettholde en ren og hygienisk toalettstand på campingturen din uten bryet med flytende kjemikalier? Da er Powerpods Blue det perfekte valget for deg! Med sin innovative og praktiske design tilbyr Powerpods Blue en enkel, effektiv og miljøvennlig løsning for å holde dine mobile toaletter friske og luktfrie, uansett hvor eventyret tar deg.

Vår eksklusive pakkepris på Powerpods Blue gir deg nå muligheten til å dra nytte av førsteklasses toalettkontroll til en fantastisk verdi. Enten du er en erfaren camper eller en nybegynner innen bobil- og campinglivet, vil Powerpods Blue være din ultimate partner for å opprettholde en hygienisk toalettstand på farten.

Hvorfor Velge Powerpods Blue?

   • Praktisk og Enkel i Bruk: Powerpods Blue leveres i en praktisk pod-design som gjør doseringen rask og enkel. Bare kast en pod i toalettskålen etter hver tømming, og la den løse seg opp for å gi effektiv lukt- og bakteriekontroll.
   • Kraftig Lukt- og Bakteriekontroll: Vår avanserte formel er spesielt utviklet for å eliminere ubehagelige lukter og bryte ned avfall effektivt, slik at du kan nyte en frisk og behagelig lukt på badet, selv etter flere bruk.
   • Langvarig Effekt: Hver Powerpod Blue sikrer en langvarig effekt, slik at du kan opprettholde kontinuerlig beskyttelse mot lukt og bakterier mellom tømminger.
   • Miljøvennlig: Powerpods Blue er trygt for både septiktanker og miljøet, og bidrar til å opprettholde et sunt og bærekraftig campingmiljø.

   Bestill Din Powerpods Blue Pakke i Dag!

   Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å sikre deg en pålitelig og effektiv toalettkontroll til en uslåelig pris! Bestill din Powerpods Blue pakke i dag og opplev den enkle veien til et renere og friskere toalett på dine fremtidige campingeventyr.

   Velg Powerpods Blue - Din ultimate løsning for friske toaletter, og nyt en mer behagelig og hygienisk campingopplevelse!

   15654