Husholdning og fritidsprodukter
Myggjager Thermacell Campinglanterne blå

Myggjager Thermacell Campinglanterne blå

Varenr: 1620144447
Nummer i katalog: 45173
820,-
-+
Bestillingsvare Klikk & Hent (Hokksund)
20+ på leverandørlager

PS! Varer på dette leverandørlager leveres innen 1 dag til lager i Hokksund.

Dette leverandørlageret befinner seg i Hokksund.

  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

Thermacell ble BEST I TEST og var eneste produkt som fikk TERNINGSKAST 6 for beste myggprodukt på vg.no sommeren 2019! Det er samme luktematte i vår Thermacell som produktet VG testet.


Her kan du lese testen (det er VG+)
Tek.no har testet myggprodukter og ga Thermacell score 9/10! Det er samme luktematte i vår Thermacell som produktet Tek.no testet.
Her kan du lese testen til Tek.no


Thermacell myggjager Campinglanterne passer perfekt på tur, camping, jakt, fisketur og friluftsliv. Den fungerer både som myggjager og lykt!
 
Som myggjager er den meget effektiv og gir opptil 20m2 beskyttelsessone så du slipper unna mygg, knott og andre flyvende insekter! Full effekt oppnås etter ca 10 minutter. Med Thermacell Campinglanterne slipper du å smøre deg med kremer, eller spraye deg med illeluktende sprayer! Den er lydløs og luktfri, og det er også en stor fordel for deg med kjæledyr! Luktmatten (som følger med) inneholder et middel som er svært ubehagelig for mygg så derfor holder den seg unna. Ved normalt bruk er det ikke skadelig for verken husdyr eller mennesker. Den benytter ingen åpen flamme, og skal kun brukes utendørs.
 
Lykten har 220 lumen LED-lys og fire ulike lysinnstillinger: lav, medium, høy og SOS-funksjon. Campinglanternen er veldig enkel å ta med seg, har ingen åpen flamme og den kan henges opp. Lyset og myggjageren kan brukes uavhengig av hverandre.

Thermacell Campinglanterne er veldig enkel i bruk. Det eneste du må gjøre er å bytte refill (gasspatron og matte). Det følger med en gasspatron og tre luktmatter som tilsammen gir ca 12 timers bruk. Batterier kjøpes separat (AA-batteri, varenr. 40166).

Mål diameter topp 8cm. Mål diameter bunn 11cm. Høyde 18cm. Egenvekt ca 360 gram. Farge blå.
 
100% fornøydgaranti = fornøyd eller pengene tilbake!