Innvendig
Isofix-brakett universal For 59515 og 59516
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 857,-
Velg visning:
Du har valgt:
2-punkts sikkerhetsbelte
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
391,-
3-punkts Automatik spesialbelte Horisontalt
1 på nettlager (Hokksund)
1 367,-
Armlenetrekk Alcatraz velour beige Ducato fra 2007
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
641,-
Belteoppheng VW T4 bak Til venstre eller høyre
Beskyttelsestrekk for Ducato 2007/2014 beige/sand
Beskyttelsestrekk universal
2 på nettlager (Hokksund)
1 557,-
Carbest armlenetrekk Til Fiat Ducato fra 2007
8 på nettlager (Hokksund)
392,-
Forhøyningskit for 3-punkts beltefeste Til produkt 595001
Bestillingsvare (20 dager ubekreftet)
1 491,-
Froli polstret ryggpute 60x30 cm
Fåreskinn Curly beige Sett med 3 deler
2 på nettlager (Hokksund)
2 781,-

Når det gjelder seter og senger i din bobil eller campingvogn, er det flere viktige aspekter å vurdere for å sikre komfort og funksjonalitet under reisen. La oss utforske nærmere disse elementene:

Seter og senger: Setene og sengene utgjør kjernen i komforten i ditt mobile hjem. Velg seter og senger av høy kvalitet som gir god støtte og ergonomi for å minimere tretthet og ubehag under lange kjøreturer eller når du hviler. Det finnes et bredt utvalg av stiler og størrelser å velge mellom, inkludert sofaer, sittegrupper, og enkeltsenger eller dobbeltsenger som kan tilpasses til dine behov.

Dreiekonsoller: Dreiekonsoller er essensielle komponenter for å gjøre setene i førerhuset og bodelen mer fleksible og funksjonelle. De tillater enkel bevegelse og justering av setene for å tilpasse seg ulike situasjoner, enten det er for å skape et sosialt miljø rundt et bord eller for å gi ekstra plass og bevegelsesfrihet.

Seng og tilbehør: Sengen er et av de viktigste møblene i din bobil eller campingvogn, og tilbehør som madrasser, sengetøy, puter og tepper spiller en avgjørende rolle for å sikre en god natts søvn. Velg komfortable og holdbare materialer som passer til dine preferanser og søvnbehov.

Setekonsoller: Setekonsoller er spesielt viktige for førerhuset, da de tillater justering av førersetet for å finne den mest ergonomiske og komfortable kjørestillingen. Det er viktig å velge setekonsoller av god kvalitet som gir jevn og presis justering for å minimere belastning på kroppen under kjøring.

Seter og sittebenker: Seter og sittebenker i bodelen gir et komfortabelt sted å slappe av og sosialisere seg under reisen. Velg møbler av høy kvalitet som er ergonomisk utformet og gir tilstrekkelig støtte og polstring for å sikre komforten til passasjerene.

Tilbehør til seter: Tilbehør til seter kan inkludere alt fra puteputer og armlener til kopp- og flaskeholdere, lommer for oppbevaring, og annet utstyr som bidrar til å gjøre opplevelsen av å sitte i setene mer komfortabel og praktisk.

Når du velger seter og senger til din bobil eller campingvogn, er det viktig å vurdere både komfort, funksjonalitet og plassbesparelse for å maksimere nytten av ditt mobile hjem. Velg produkter av høy kvalitet som tilfredsstiller dine behov og preferanser, og som bidrar til å gjøre reisen så behagelig og trivelig som mulig.