Innvendig
Velg visning:
Du har valgt:
3-punkts belteanker b99x T56 cm
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
13 943,-
3-punkts beltebrakett 900 mm
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
15 683,-
Adapter for Fiat Ducato fra 1983-modell
20%
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
1 190,-
948,-
Adapter for s-seter på dreiesokkel 59501
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
2 211,-
Adapter s-sete Fra 07/2006
11 på lev.lager
2 865,-
Beltebrakett for Citroën Jumper Med akselavstand på 4,035 m
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
13 734,-

Når det gjelder seter og senger i din bobil eller campingvogn, er det flere viktige aspekter å vurdere for å sikre komfort og funksjonalitet under reisen. La oss utforske nærmere disse elementene:

Seter og senger: Setene og sengene utgjør kjernen i komforten i ditt mobile hjem. Velg seter og senger av høy kvalitet som gir god støtte og ergonomi for å minimere tretthet og ubehag under lange kjøreturer eller når du hviler. Det finnes et bredt utvalg av stiler og størrelser å velge mellom, inkludert sofaer, sittegrupper, og enkeltsenger eller dobbeltsenger som kan tilpasses til dine behov.

Dreiekonsoller: Dreiekonsoller er essensielle komponenter for å gjøre setene i førerhuset og bodelen mer fleksible og funksjonelle. De tillater enkel bevegelse og justering av setene for å tilpasse seg ulike situasjoner, enten det er for å skape et sosialt miljø rundt et bord eller for å gi ekstra plass og bevegelsesfrihet.

Seng og tilbehør: Sengen er et av de viktigste møblene i din bobil eller campingvogn, og tilbehør som madrasser, sengetøy, puter og tepper spiller en avgjørende rolle for å sikre en god natts søvn. Velg komfortable og holdbare materialer som passer til dine preferanser og søvnbehov.

Setekonsoller: Setekonsoller er spesielt viktige for førerhuset, da de tillater justering av førersetet for å finne den mest ergonomiske og komfortable kjørestillingen. Det er viktig å velge setekonsoller av god kvalitet som gir jevn og presis justering for å minimere belastning på kroppen under kjøring.

Seter og sittebenker: Seter og sittebenker i bodelen gir et komfortabelt sted å slappe av og sosialisere seg under reisen. Velg møbler av høy kvalitet som er ergonomisk utformet og gir tilstrekkelig støtte og polstring for å sikre komforten til passasjerene.

Tilbehør til seter: Tilbehør til seter kan inkludere alt fra puteputer og armlener til kopp- og flaskeholdere, lommer for oppbevaring, og annet utstyr som bidrar til å gjøre opplevelsen av å sitte i setene mer komfortabel og praktisk.

Når du velger seter og senger til din bobil eller campingvogn, er det viktig å vurdere både komfort, funksjonalitet og plassbesparelse for å maksimere nytten av ditt mobile hjem. Velg produkter av høy kvalitet som tilfredsstiller dine behov og preferanser, og som bidrar til å gjøre reisen så behagelig og trivelig som mulig.