Velg visning:
Du har valgt:
Adapter for Fiat/ Peugeot/ Citroën Fra 2002-2006
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
825,-
Dreiekonsoll dobbeltsete for VW T5 Fra 2003-2015 - inkl. TÜV
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
9 194,-
Dreiekonsoll Ducato 250x fra 07/2006
Dreiekonsoll Fiat Ducato førersete Fra 07/2006
4 på Klikk & Hent (Hokksund)
2 489,-
Dreiekonsoll for Jumpy/Expert fra 2016 Til førersete
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
5 294,-
Dreiekonsoll Sprinter fra 2006 Originalt passasjersete
Dreiekonsoll til Ducato Fra 07/2006 sportscraftsete førersiden
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
6 200,-
Dreiekonsoll til førersiden Mercedes Vito/Viano w 447 fra -15
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
4 475,-
Dreiekonsoll til førersiden Renault Trafic & Opel Vivaro fra 2014

Når det gjelder seter og senger i din bobil eller campingvogn, er det flere viktige aspekter å vurdere for å sikre komfort og funksjonalitet under reisen. La oss utforske nærmere disse elementene:

Seter og senger: Setene og sengene utgjør kjernen i komforten i ditt mobile hjem. Velg seter og senger av høy kvalitet som gir god støtte og ergonomi for å minimere tretthet og ubehag under lange kjøreturer eller når du hviler. Det finnes et bredt utvalg av stiler og størrelser å velge mellom, inkludert sofaer, sittegrupper, og enkeltsenger eller dobbeltsenger som kan tilpasses til dine behov.

Dreiekonsoller: Dreiekonsoller er essensielle komponenter for å gjøre setene i førerhuset og bodelen mer fleksible og funksjonelle. De tillater enkel bevegelse og justering av setene for å tilpasse seg ulike situasjoner, enten det er for å skape et sosialt miljø rundt et bord eller for å gi ekstra plass og bevegelsesfrihet.

Seng og tilbehør: Sengen er et av de viktigste møblene i din bobil eller campingvogn, og tilbehør som madrasser, sengetøy, puter og tepper spiller en avgjørende rolle for å sikre en god natts søvn. Velg komfortable og holdbare materialer som passer til dine preferanser og søvnbehov.

Setekonsoller: Setekonsoller er spesielt viktige for førerhuset, da de tillater justering av førersetet for å finne den mest ergonomiske og komfortable kjørestillingen. Det er viktig å velge setekonsoller av god kvalitet som gir jevn og presis justering for å minimere belastning på kroppen under kjøring.

Seter og sittebenker: Seter og sittebenker i bodelen gir et komfortabelt sted å slappe av og sosialisere seg under reisen. Velg møbler av høy kvalitet som er ergonomisk utformet og gir tilstrekkelig støtte og polstring for å sikre komforten til passasjerene.

Tilbehør til seter: Tilbehør til seter kan inkludere alt fra puteputer og armlener til kopp- og flaskeholdere, lommer for oppbevaring, og annet utstyr som bidrar til å gjøre opplevelsen av å sitte i setene mer komfortabel og praktisk.

Når du velger seter og senger til din bobil eller campingvogn, er det viktig å vurdere både komfort, funksjonalitet og plassbesparelse for å maksimere nytten av ditt mobile hjem. Velg produkter av høy kvalitet som tilfredsstiller dine behov og preferanser, og som bidrar til å gjøre reisen så behagelig og trivelig som mulig.