Velg visning:
Du har valgt:
Carbest universal mørklegging 70x150 cm Til frontrute
Dometic frontruteskygge Til Fiat Ducato 1994-2006
Bestillingsvare (18 dager ubekreftet)
4 434,-
Gardinsett til VW T5/T6 Multivan/Caravelle
13%
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
3 911,-
3 392,-
Handtak front rollo IV 10023918
20+ på lev.lager
302,-
Plissegardin REMIfront IV frontskygge Ford Transit V363
Bestillingsvare (1 dager ubekreftet)
8 038,-
REMIfront III for MAN TGE fra 2019 Med hattehylle over
23%
1 på Klikk & Hent (Hokksund)
7 381,-
5 700,-

Når det gjelder både førerhuset og bodelen av din bobil eller campingvogn, er det flere viktige områder å vurdere når det gjelder komfort, funksjonalitet og sikkerhet. Her er en nærmere titt på noen av de viktigste aspektene:

Blending: Blendinger er en viktig del av førerhuset for å blokkere sollys og redusere blendende refleksjoner som kan forstyrre sikkerheten og synligheten under kjøring. De kommer i forskjellige størrelser og stiler for å passe til vinduene i førerhuset.

Dashbord og tilbehør: Dashbordet er kontrollsenteret i førerhuset, og tilbehøret som brukes her kan variere fra praktiske oppbevaringsløsninger som koppholdere og dashbordstepper til navigasjonssystemer, dashbordkameraer og annet teknologisk utstyr for komfort og bekvemmelighet.

Førerhusmatter: Matter til førerhuset bidrar til å beskytte gulvet mot slitasje og skitt, samtidig som de gir en estetisk oppgradering til interiøret. De er vanligvis laget av slitesterke materialer som gummi eller teppe, og kommer i forskjellige størrelser og former for å passe til ulike kjøretøy.

Isolering: Isolering er viktig både for førerhuset og bodelen av bobilen eller campingvognen for å opprettholde ønsket temperatur inne i kjøretøyet. Dette kan inkludere alt fra termiske gardiner og isolasjonsmatter til spesialdesignede isoleringsmaterialer som bidrar til å holde varmen inne om vinteren og kulden ute om sommeren.

Oppbevaring og lagring: Effektiv oppbevaring og lagring er viktig for å maksimere plassen og holde tingene organisert inne i både førerhuset og bodelen av kjøretøyet. Dette kan omfatte alt fra skap, hyller og skuffer til oppbevaringsbokser, vesker og kurver som passer til ulike behov og preferanser.

Når du velger tilbehør til både førerhuset og bodelen av din bobil eller campingvogn, er det viktig å vurdere både funksjonalitet, sikkerhet og personlig stil. Velg produkter av høy kvalitet som passer til dine behov og bidrar til å gjøre reiseopplevelsen så komfortabel og trygg som mulig.