Batteri i bobilen, hvorfor må de byttes så ofte?

Megapulse er et gjennomtestet elektronisk apparat, som ved hjelp av en patentert impulsteknologi øker ytelsen og forlenger levetiden for batterier. Det skjer ved, at Megapulse motvirker den mest alminnelige årsak til batterisvikt: Opphopning af sulfat på batteriplatene. Det er ganske enkelt: Du kobler kablene fra Megapulse til de positive og negative batteriklemmer på et enkelt batteri eller på en batteriserie og deretter kjører det bare. Impulsteknologien er testet av uavgengige forskningsorganisasjoner verden over, og det er dokumentert, at Megapulse setter en effektiv stopper for sulfateringen. 6 V – 48 V, 7 års garanti.

Tips fra oss: PS! Den største feilen vi gjør med våre batterier, er å lagre dem med en spenning under 12,4 V dette setter fart på sulfateringen. Bare etter en uke er batteriets levetid sterkt redusert. Du viste vel kanskje at batteri skal lades på ca 14,4v? Var du klar over at dette gjelder i 25 varmegrader? Er temperaturen ti grader må det kompanseres for dette, og man må ha ca 15V for å lade batteriene helt opp. Hva om temperaturen er rundt 0? De aller fleste har ikke ladere som kompanserer for temperatur, da må du ha bilen temperert den tiden det tar å lade opp batteriene. En annen sannhet er at man ikke kan belage seg på å bare lade batteriene under kjøring, det tar opp til to døgn å lade opp batteriene dine, dette vil kreve en lang kjøretur, eller landstrøm, samt romtemperatur. Dette er den største grunner for at vi ofte sliter ut batteriene våre.

Se en film om produktet, eller trykk her

 

4 kommentarer til «Batteri i bobilen, hvorfor må de byttes så ofte?»

 1. Hei!
  Det viktigste er å få batteriet helt oppladet.
  Etter sytten år med bobil har jeg de siste fem år brukt systemet til Harald Revne, SoftCharger 30.
  De tretten første årene var det mye trøbbel med dårlig lading og skifte av batterier som aldri ble fylt opp 100%.
  Etter montering av SoftCharger 30, som er en computerstyrt lader som virker når bilen brukes, var det slutt på alle de tidligere problemene.
  Det viktigste for å unngå sulfatering er å få batteriene fylt 100%, noe som orginalutstyret i våres biler ikke klarer.
  I tillegg fylles batteriet opp, selv på kortere turer. Ikke nødvendig å kjøre 50 mil og sitte igjen med en halvfylt batteribank. (Redigert lenke:admin)

 2. Har drevet med elektronikk i over 40 år nå.. Bygde en slik puls-generator for ca 15 år siden og har faktisk 4 slike enda. Ville bare prøve det, men trodde ikke noe særlig på det før jeg fikk prøvd. Må si jeg ble overrasket over resultatet… De nye er vel kanskje bedre og mer avanserte, men regner med at virkningen er tilsvarende… Anbefales virkelig for å forlenge levetiden på batteriene.
  Avanserte ladere har vel kanskje noe av den samme teknologien innebygget…?

 3. De fleste eldre b?rbare Mac-maksiner har batterier du kan fjerne og bytte selv. Kontakt en Apple-autorisert tjenesteleverandor eller en Apple Store for a fa hjelp med batterier som kan byttes av brukeren.

Det er stengt for kommentarer.